Back to Top
logo

ΡοζέΡοζέ ξηρός

Tύπος KρασιούΡοζέ ξηρός, Π.Γ.Ε. ΧαλκιδικήΠοικιλιακή ΣύνθεσηSyrah, Cabernet FrancΟργανοληπτικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό ρόδινο χρώμα, ιδιαίτερης έντασης αρωματική μύτη που ξεχειλίζει από γλυκά αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, φραμπουάζ και νότες ροδοπετάλων. Εξαιρετικά ισορροπημένο, έντονα φρουτώδες στο στόμα, με απαλές τανίνες και μακρά επίγευση

Υψόμετρο 200 - 350 μέτραΈδαφος Μέσης σύστασης αμμοπηλώδεςΑπόδοση Αμπελιού 600 κιλά / στρέμμαΠαραγωγική διαδικασία Διαχωρισμός από την σταφυλόμαζα μετά από 6 - 8 ώρες, στατική απολάσπωση, ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 16 με 18 βαθμούς Κελσίου

Συνδυασμοί Μεσογειακή κουζίνα, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και θαλασσινά, σαλάτες Πίνεται παγωμένο ως απεριτίφΣερβίρεταιΣτους 8 - 11 βαθμούς Κελσίου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ
Ροζέ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άλλες προτάσεις

Χρυσαλλίς Ροζέ,  Ημίξηρος ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ